• Casio CT-S400

Nøkkelen til kreativitet.

Kreativiteten får flyte fritt med CT-S400, om du så lager musikk kun for deg selv, eller for å bringe glede til andre. Dette keyboardet passer alle og enhver – om du er nyfrelst musikkelsker, eller plukker opp en gammel hobby. Dette fyrverkeriet av et instrument har overraskende mye kraft i den lille kroppen, med et stort utvalg av toner, ren lyd og grenseløse muligheter for moro. Klare og rene pianotoner er bare begynnelsen på eventyret. Du kan øve deg og spille med favorittsangene, eller et av de automatiske akkompagnementene. Koble til en app eller ekstern enhet. Fantasien er den eneste begrensningen.

Lyder som inspirerer musikken

Variasjon er nøkkelordet, med 200 innebygde rytmemønstre for automatisk akkompagnement og 600 autentiske instrumentlyder. CT-S400 gir en ny definisjon på hva som er et «ekte» instrument, og AiX Sound Source-teknologien tolker det komplekse uttrykket til hvert instrument. Med så mange ulike lyder å velge mellom, kommer du aldri til å ville stoppe å spille. Piano, strenginstrumenter, messinginstrumenter, synthesizer, bass og trommer – 600 toner betyr at du ikke lenger må holde deg til kun én musikksjanger, og du kan fritt utforske en verden av musikk. Hvilken av dem vil inspirere deg i dag?

Lyden av moro

Selv om CT-S400 er liten og kompakt, gir Horizontal Bass Reflex-teknologien en dundrende basslyd. Kombinert med tilpassede høyttalere, får du kraftig og levende lyd. Med surroundlyd-funksjonen får du virkelig oppleve den vibrerende musikken i full kraft. La Volume-Sync EQ-funksjonen ta over ved å automatisk justere balansen mellom bassen og diskanten, slik at du får ren og levende lyd, selv på lavt volum. Føl musikken i fingrene og opplev ekte lyd rett fra hjemmet.

Smart, kreativ og tilkoblet til din verden

CT-S400 gir utallige måter å eksperimentere med musikk på. Lytt til musikk fra smarttelefonen eller nettbrettet via de kraftige høyttalerne ved hjelp av den trådløse MIDI- og lydadapteren WU-BT10*. Få tilgang til notene for hver innebygd sang med Chordana Play-appen. Tilpass melodiene i Audio Mode ved å endre på toneart og tempo, eller ved å bruke knappene «cancel melody» (avbryt melodi) og «cancel accompaniment» (avbryt akkompagnement) for å gjøre favorittmusikken om til et bakgrunnsspor som du kan spille til. Bruk MIDI-funksjonen i Lesson Mode for å vise en pianorull – gjør øvingen moro! Koble til andre apper og eksterne enheter med MIDI-funksjon for å gjøre opplæringen mer personlig. Hvorfor gjøre som alle andre? Vær kreativ og ha det moro.

* selges separat

En musikkpartner som alltid er i nærheten

Kraft i en kompakt størrelse. Den slanke designen til CT-S400 gjør den enkel å flytte på og plassere hvor som helst. Du kan lage musikk hvor som helst, både med eller uten stativ eller bord. Ideelt for små plasser, takket være stroppefestene. CT-S400 er alltid ved din side, klar til spilling.

  • 61 pianotangenter med berøringsfunksjon
  • 600 toner
  • 200 rytmer
  • Pitch Bend-hjul

Skriv en anmeldelse

Note: ingen HTML!
    Dårlig           Bra

Casio CT-S400

  • Produsent: Casio
  • Varenummer: Casio CT-S400
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Kr3.290,00

  • Ekskl. mva: Kr2.632,00